Recensies Leergang 'Heelbegaafd leiderschap'

Wat anderen zeggen

Angela de Vries

“Marieke brengt je naar  wat nog niet in het bewustzijn was. Daarmee houdt het denken stil en kan er shiften wat nodig is. Vanuit die transformatie ervaar ik meer moeiteloosheid in mijn rol in familie- en organisatiesystemen en meer vanzelfsprekendheid in mijn sturingskracht als leider. Vanuit een diepere laag van innerlijk weten. Dat geeft rust, ruimte en plezier”. 

Esther Kruize

Na het lezen van haar boek ‘Heel de Organisatie’ heb ik Marieke gevraagd om mij te begeleiden. Ze kwam in de intake al heel snel tot de kern. Ik vond het fascinerend om te zien wat Marieke blootlegt en hoe sterk ze is in spiegelen. De enorme diepgang, zonder zweverig te worden - is wat ik waardeer aan haar als vakvrouw. Ze is helder en direct, en begeleidde mij tegelijkertijd met begrip en zachtheid. Marieke heeft veel kennis en ervaring gedeeld vanuit de inhoud, maar ook vanuit haar persoonlijke leven. Vanuit herkenning ontstond een natuurlijke verbondenheid, waar ik heel veel aan heb gehad tijdens onze samenwerking. Ik noem het dan ook een samenwerking omdat ik gelijkwaardigheid voel in het contact met haar, hetgeen haar voor mij authentiek maakt en een echt voorbeeld als het gaat om leiderschap. 

Lisa van de Graaf

“Dankzij het leiderschaps traject heb ik eindelijk een verankerd gevoel. Marieke (h)erkende meteen mijn hoogbegaafdheid en weekte me los van mijn verleden, waarin ik door anderen en mijzelf niet op waarde werd geschat. Ik vind het ongekend knap en kundig hoe Marieke in staat is geweest mijn pijn te transformeren naar kracht. Daar kan geen arts, wetenschapper of psycholoog tegenop. Ik ben er klaar voor om mijn positie in te nemen”. 

Nicky Hoenderboom

“Ondanks dat ik mijn leven al heel wat systemisch en ander persoonlijk werk heb gedaan, heeft ‘Heelbegaafd Leiderschap’ flink wat extra scherpte gebracht. Ik vond mijzelf terug en kan nu in mijn essentie blijven staan. Marieke heeft me vooral ook een heleboel gedoe leren los laten. Ze bezit de gave haar grote intuïtie te presenteren met een flinke dosis ‘Hollandse nuchterheid’. Gecombineerd met haar humor en scherpe blik is het heerlijk je door haar te laten begeleiden, mits je bereid bent dat wat er echt is aan te kijken”. 

Gerard Jasperse

“Marieke heeft mij met haar bijzondere intuïtieve en sensitieve manier van systemisch werken een diep inzicht in mezelf gegeven, waardoor ik nu betere keuzes maak in mijn werk en privé. Ik durf nu ook te gaan staan voor mijn spirituele kant. Haar boek heeft me daarnaast ook enorm geïnspireerd om anders naar organisatieprocessen te kijken”. 

Ingrid Bauer

“Met Marieke heb ik een zeer bijzondere reis gemaakt door mijn verleden, waardoor ik heel heldere inzichten kreeg en oud leed achter me kon laten. Ik voel me nu een stuk lichter en wijzer. Mijn honger naar houvast is gestild. Marieke heeft in alle rust mijn zelfvertrouwen weer aangewakkerd” 

Healing leaders

I am Marieke van Voorn and I guide visionary leaders and cyclebreakers to transmute the establisment to co-create a healing and sustainable organization. 

Healing Leaders (2022) originates from Een Heldere Zaak that was founded in 2010.  

Are you interested in my newsletter?
Healing Leaders 

marieke@healingleaders.org

Healing Leaders is based in Amersfoort in the Netherlands.

Photo's: Pauli Puur

Disclaimer
Privacy statement

This website uses cookies. By using this website, you agree to the use of cookies.

Close