Marieke van Voorn

Gratis inspiratiesessie voor Leergang 'Heel de organisatie'

Jij bent een heldere zorgbestuurder met een complexe opdracht. Je voelt een missie om je organisatie te versterken. 'Heel de organisatie'.  

Jij wil bewuste en gerichte helende interventies doen, waarmee je het zelfhelend vermogen van de organisatie versterkt. Je wil je blinde vlekken verhelderd zien en je eigen patronen doorbreken, zodat jij de helende leider wordt die jij al bent. Holistisch beschouwend en heelkundig ingrijpend. 

Jij wil de bron van verzuim, verloop, regeldruk, energielek, grensoverschrijdend gedrag en/of onderhuidse conflicten bij de wortel aan pakken.

Jij wil niet langer symptomen bestrijden, maar duurzaam de verbinding met het hart en de ziel van de organisatie herstellen.   

Jouw missie als zorgbestuurder is om een gezonde organisatie te co-creëren en te behouden

Een organisatie die staat als een huis, waarbij de onderlinge samenwerking leidt tot tevreden cliënten, patiënten en/of bewoners.  

Kortom: je wil een helende leider zijn die op een verantwoorde wijze een verzwakte organisatie weer gezond en vitaal en kan maken. Klaar voor de toekomst. 

De tijd is rijp voor een geheel nieuwe aanpak op bassis van multidimensionaal perspectief op je zelf, de boardroomdynamiek en 'heel de organisatie'.

Vul het formulier in voor een gratis Inspiratiesessie

In een Gratis Inspiratiesessie vertel ik jou welke mogelijkheden ik zie voor jou, voor de samenwerking in de boardroom en voor 'heel de organisatie'. 

Indien mijn aanbod je interesseert, vertel ik je ook graag wat mijn Bestuurdersleergang ‘Heel de Organisatie’  voor jou en je organisatie kan betekenen.

Praktisch

Vul a.u.b. onderstaande vragenlijst in, zodat ik ons gesprek optimaal kan voorbereiden. Het gesprek verloopt via Zoom en duurt +/- 60 minuten.

Welke positie bekleed je binnen deze organisatie?
Bestuurder
Leider (directeur, manager, programmamanager, projectleider)
Procesbegeleider van organisatietransformatie
Hoe belangrijk is het dat daar nu verandering in komt?
1 (niet belangrijk)
2
3
4
5
6
7
8
9
10 (zeer belangrijk)
Welke investering zou je willen doen om deze verandering wel tot stand te brengen?
40.000 - 60.000
60.000 - 100.000
> 100.000
Ik ga uiteraard zorgvuldig om met jouw gegevens. Mijn privacy statement vind je onderaan de pagina.
Healing leaders

I am Marieke van Voorn and I guide socially engaged CEO's to break through persistent patterns and powers, to co-create healing organizations. 

Healing Leaders (2022) originates from Een Heldere Zaak that was founded in 2010.  

Are you interested in my newsletter?
Healing Leaders 

marieke@healingleaders.org

Healing Leaders is based in Amersfoort in the Netherlands.

Photo's: Pauli Puur

Disclaimer
Privacy statement

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten