Marieke met boek samenleving trots

Driedaagse systemische summercourse
'Heel de haarvaten'

In mijn boeken spreek ik over helend leiderschap. Voor mensen die zich daardoor geïnspireerd voelen, organiseer ik een driedaagse summercourse 'Heel de Haarvaten'.

Of je nu een leiding geeft aan een organisatie of aan een transformatieproces, helende leiders onderkennen hun persoonlijke en voorouderlijke patronen, die veelal voortkomen uit angst (voor tekort, niet te voldoen en/of de macht van de ander). De helende bijwerking van het doorbreken van dergelijke patronen is dat ze dergelijke -universele- patronen (h)erkennen en helpen herstellen in hun organisatie en in de samenleving. 

Verdieping van jouw zelfkennis bekrachtigt jouw zelfaanvaarding en dát maakt van jou een robuust en veilig baken voor anderen in deze roerige tijd. Jouw helderheid en systemische intelligentie maken jou een nóg krachtiger katalysator bij het transformeren van universeel verstrikte patronen, die in de haarvaten van onze samenleving zijn geslopen.

Gedurende deze driedaagse summercourse, waarin we samen stil staan bij de 'Zeven interventies voor vitaal leiderschap voor heel de samenleving' uit mijn boek, ben je samen met andere maatschappelijke betrokken leiders van een nieuwe tijd die is aangebroken. We creëren gezamenlijk een helend energieveld voor 'heel de samenleving'. Doe je mee? 

Schrijf je in voor de driedaagse Summercourse 'Heel de Haarvaten'

Diep van binnen weet jij dat je een missie hebt, dat je een voorloper bent voor collectieve transformatie van de bestaande 3D-systemen naar de 'nieuwe'(of zal ik zeggen: oorspronkelijke) samenleving.

Herken jij onderstaande patronen in jouw leven en dagelijks werk en wil je actief en bewust bijdragen aan het doorbreken ervan? Dan ben je van harte welkom bij deze summercourse! Elke collectieve transformatie, start bij onze innerlijke transformatie. Daarom is er veel aandacht voor jouw -universele- individuele patronen en ook voor de collectieve. 

Uiteraard krijg je ook een theoretisch kader mee in deze summercourse. Dat staat uitgebreid beschreven in mijn boek ‘Heel de samenleving’, dat je van mij ontvangt wanneer je je inschrijft voor deze driedaagse. 

Wat je kunt verwachten staat onderstaand beschreven. In deze drie dagen doe je zowel diepgaand zelfonderzoek én voel je je meer en meer een 'helende leider' voor collectieve transformatie. 

Foto Malta trap lichtinval

Helende dag 1: Creativiteit & innovatief vermogen

Deze 1e dag (26 augustus 2024) staat inzicht over en  transformatie van stroperigheid, traagheid, slachtofferschap, overleven binnen jouw persoonlijke leven en organisatie naar --> levendige creativiteit met innovatief vermogen centraal. 

Met systemische oefeningen en het opstellen van organisatie- en maatschappelijke vraagstukken van de deelnemers transmuteren (zuiveren) we de weg naar flow en vernieuwing. 

Foto weg in Malta

Helende dag 2: Zelfhelend vermogen met gezonde eigenwaarde

Deze dag (27 augustus 2024) staat de transformatie van de collectieve reflex om te fiksen, te pleasen, weg te kijken, je te verstoppen en volgzaamheid naar --> zelfhelend vermogen met heelheid en een gezonde eigenwaarde centraal.

Met systemische oefeningen en opstellingen met organisatie- en maatschappelijke vraagstukken van de deelnemers transmuteren (zuiveren) we de weg naar innerlijke zelfaanvaarding. 

Foto sprankelende zee malta

Helende dag 3: Helend leiderschap met eenheidsbewustzijn

Deze dag (28 augustus 2024) staat de transformatie van zelfgenoegzaamheid en 'zelf-bevrediging’ met (seksueel) machtsmisbruik / grensoverschrijdend gedrag naar --> zelfbewust helend leiderschap met eenheidsbewustzijn centraal.

Met systemische oefeningen en opstellingen met organisatie- en maatschappelijke vraagstukken van de deelnemers shiften we de collectieve neiging tot 'codependency' naar innerlijke heelheid en zelfvertrouwen. 

Foto Malta uitzicht

Summercourse 'Heel de Haarvaten'

Als je deze thema's herkent én wanneer je een voorloper met een nog dieper systemisch bewustzijn wilt zijn, dan co-creëren we samen een nieuw en hoopvol perspectief. Ik zie je dan graag aan het eind van de zomer op 26, 27 en 28 augustus 2024. Kun je zo lang niet wachten, dan maak ik graag een afspraak met je voor een intake voor individuele (deels in een groep) 'Heel de Leider'-traject (voor alle nieuwe tijdsleiders zoals alchemisten, bruggenbouwers en co-creators) of  voor het 'Heel de Bestuurder'-traject (voor helende leiders op een C-level positie). 

Samen werken aan maatschappelijke thema’s en vraagstukken

In deze summercourse ontrafel ik met jou en de andere deelnemers wat de onderliggende patronen zijn en wat deze jullie wil spiegelen. Dat maakt zowel jouw eigen verborgen verstrikkingen én ook jouw eigen helende talenten zichtbaar.

Daarom zullen we individuele oefeningen én organisatie- en brede maatschappelijke opstellingen doen, die alle deelnemers diepe inzichten en heling geven. Door jou en jullie heen brengt het een bevrijdend en rimpelingseffect te weeg binnen het collectief. 

Kortom: Op deze dagen delen we onze wijsheid en verbinden we onze helende gaven om de haarvaten in de samenleving op te schonen, zodat er een meer en meer robuuste basis ontstaat voor herstel, vernieuwing en een liefdevolle, gelijkwaardige samenleving.

Conferentieoord Kontakt der Kontinenten, Soesterberg

Groepsgrootte en locatie

We werken met een overzichtelijke groep van maximaal 10 deelnemers zodat ieders eigen inbreng een plek krijgt. De locatie is het mooie en bosrijke conferentieoord Kontakt der Kontinenten, in Soesterberg. 

Op de eerste en tweede dag eindigen we met een drie-gangendiner. Een eventueel hotelarrangement is niet inclusief deze driedaagse. De investering voor deze driedaagse summercourse bedraagt: € 1.111,00 incl. BTW. Elke dag wordt er een uitgebreid luxe lunchbuffet geserveerd. Uiteraard krijg je het boek 'Heel de Samenleving' als welkomst cadeau na je inschrijving.

Betekenis van magische getallen

444: Realiteit, ordening, integriteit en her-innering van je spirit / blauwdruk
888: Oneindige mogelijkheden, balans, overvloed en manifestatiekracht
1111: Nieuw begin, onafhankelijk denken, originaliteit en eenheidsbewustzijn

Healing leaders

I am Marieke van Voorn and I guide visionary leaders and cyclebreakers to transmute the establisment to co-create a healing and sustainable organization. 

Healing Leaders (2022) originates from Een Heldere Zaak that was founded in 2010.  

Are you interested in my newsletter?
Healing Leaders 

marieke@healingleaders.org

Healing Leaders is based in Amersfoort in the Netherlands.

Photo's: Pauli Puur

Disclaimer
Privacy statement

This website uses cookies. By using this website, you agree to the use of cookies.

Close