8 en 9 augustus 2024

High Summer Course 'Bekrachtig je zielsmissie'

Multidimensionaal ontrafelen, shiften en activeren van jouw unieke blauwdruk en zielsmissie

Sirius 2080966 1280

In 2009 werd ik met de neus op de ‘feiten’ gedrukt. “Jij bent heel paranormaal begaafd” vertelde een paragnost mij. Haar intuïtieve opmerking kwam volledig onverwacht. Het was een antwoord op een vraag die ik niet had gesteld. Ik had -toen- werkelijk géén idee waar ze het over had, hoewel zij wel een innerlijk proces activeerde waardoor ik steeds dieper kon verklaren wat ik altijd aan aanvoelde en ‘wist’.

Het her-inneren en bekrachtigen van mijn eigen blueprint en zielsmissie is sinds die tijd een way of life geworden. Inmiddels zijn er meerdere paranormale mensen zoals astrologen, healers en sjamanen die mij her-innerden aan wie ik ten diepste ben:

  • een alchemist die collectieve zware energieën kan transmuteren naar lichtheid,
  • een ‘ombuiger’ van narcisme-codependency-groepsdenken naar verhoudingen met authenticiteit en innerlijke autoriteit,
  • een bruggenbouwer en vertaler voor mensen die -net als ik- de bestaande hiërarchische, vastgelopen structuren willen los laten,
  • een co-creator om met andere ‘helende leiders’ een ‘nieuwe wereld’ op te bouwen met evenwichtige, natuurlijke structuren en samenlevingsverbanden.

Bekrachten van jouw zielsmissie

Sinds 2009 loop ik mijn eigen ascensiepad met veel toewijding, en met steeds een dieper en ruimer bewustzijn van wie ik ben (en wie niet). Consequent kijk ik elke blinde vlek, blokkade, angst en elk verdriet aan om het vervolgens los te laten, te zuiveren, de realiteit te aanvaarden en nieuwe inzichten te integreren. Familieverstrikkingen, maar ook (non) collegiale, culturele en collectieve dynamieken hebben door dit proces hun uitwerking op mij verloren. Ik voel me vrij om te zijn wie ik ben en ‘te doen wat ik heb te doen’. Dat gun ik iedereen en daarom organiseer ik de tweedaagse ‘bekrachtig je zielsmissie’.  

Foto Machu Pichu

Multidimensionaal 

Verbinding met Sirius & Lemurië, Atlantis en Egypte

Voor mijn eigen ascensiepad heb ik gereisd over de hele wereld, om me weer te verbinden met alle continenten van moeder aarde, en met de wijsheid van in inheemse bevolking. Ik bezocht de Maori’s, Aboriginals, vele Afrikaanse en Aziatische stammen, de Inca’s, de Maya’s, de Hindu’s. En ik verdiep(te) me in mijn eigen zielsgeschiedenis in Lemurië, Atlantis en Egypte, maar ook Sirius, Arcturus en bijvoorbeeld de Pleiaden.

In deze tweedaagse deel ik mijn ‘gereedschap en schatkist’ aan paranormale gaven en innerlijk ‘weten’. We gaan zo jouw chakra’s uitlijnen, zodat je dieper aardt en energetisch naar een hogere frequentie kunt reiken. Met andere woorden: de poorten van jouw voorouderlijke kennis en kosmisch bewustzijn zullen zich verder openen, waardoor jouw gereedschap en schatkist om jouw zielsmissie te volgen, verruimen en bekrachtigen. 

Leeuwenpoortactivatie

Deze tweedaagse activatie van jouw zielsmissie, valt -niet toevallig-  samen met de leeuwenpoort op 8 augustus 2024 (8-8-8). Het is een spirituele summercourse, waarin we energetisch werken met wat jou nog belemmert én met wat jou bekrachtigt. Tijdens deze bekrachtiging herinner je je op een diepere laag jouw blauwdruk en jouw unieke gaven om een alchemist, bruggenbouwer en/of co-creator te zijn. Voel jij je een nieuwe tijdsleider? Dat ben je van harte welkom!

Ieder jaar, tussen 26 juli en 12 augustus vindt er een planetaire uitlijning plaats tussen de zon, de aarde, Sirius en de gordel van Orion. Dan opent er een kosmisch portaal tussen de fysieke en energetische wereld, de Leeuwenpoort, met op 8 augustus haar hoogtepunt. Deze periode is de perfecte tijd om jouw zielsmissie verder te ontrafelen, te activeren en upgraden.

Symbolisch staat het astrologische teken Leeuw voor moed, passie en hartenkracht. Daarom is de Leeuwenpoort een periode van ascensie en transformatie. Jouw bewustzijn over grote thema’s als relaties, loopbaan & positie, levensdoel en bijvoorbeeld je gezondheid verruimt. Je maakt grote innerlijke stappen om dat wat was te transformeren naar wie jij bent.

Foto Theehuis Groevenbeek

Inschrijven voor de 'High Summer Course'

Als je resoneert met deze tweedaagse, dan zie ik je graag op 8 en 9 augustus 2024. We werken met een overzichtelijke groep van maximaal 10 deelnemers zodat ieders eigen inbreng een plek krijgt. De locatie is op de Veluwe in het mooie en bosrijke Theehuis op landgoed Groevenbeek. Elke dag wordt er een uitgebreid luxe lunchbuffet geserveerd. De investering voor deze driedaagse summercourse bedraagt: € 888,00 incl. BTW. Uiteraard krijg je het boek 'Heel de Samenleving' als welkomst cadeau na je inschrijving. 

Kun je zo lang niet wachten, dan maak ik graag een afspraak met je voor een intake voor individuele (deels in een groep) 'HEEL DE LEIDER'-TRAJECT (voor alle nieuwe tijdsleiders zoals alchemisten, bruggenbouwers en co-creators) of  voor het 'HEEL DE BESTUURDER'-TRAJECT (voor helende leiders op een C-level positie).  

Healing leaders

I am Marieke van Voorn and I guide visionary leaders and cyclebreakers to transmute the establisment to co-create a healing and sustainable organization. 

Healing Leaders (2022) originates from Een Heldere Zaak that was founded in 2010.  

Are you interested in my newsletter?
Healing Leaders 

marieke@healingleaders.org

Healing Leaders is based in Amersfoort in the Netherlands.

Photo's: Pauli Puur

Disclaimer
Privacy statement

This website uses cookies. By using this website, you agree to the use of cookies.

Close